ACCESORII

Brichete

Brichete

Fie ca sunt incrustate cu diamante sau lacuite, brichetele S.T. Dupont vor fi mereu niste accesorii deosebite, care nu trebuie sa lipseasca din recuzita unui fumator de trabucuri. El Unico va asteapta cu mai multe colectii de brichete, potrivite oricarui pasionat de lumea tigarilor de foi.
mai multe detalii
 Cuttere & perforatoare

Cuttere & perforatoare

Ghilotina pentru trabuc (Cigar cutter) este unul dintre echipamentele esentiale destinate pasionatilor din domeniu. Deoarece trabucurile exprima o anumita stare sociala, doar un obiect de calitate se poate regasi in universul fumatorului de trabucuri. in magazinele El Unico veti gasi ghilotine S.T. Dupont si Cohiba, realizate din otel inoxidabil, cu detalii lacuite sau cromate.
mai multe detalii
Umidoare

Umidoare

Cele mai bune umidoare, atat din perspectiva respectarii standardelor de calitate, cat si din cea a rafinamentului si elegantei, sunt disponibile acum in magazinele El Unico. Din lemn sau inox, cu ornamente din piele, paladiu sau lac, umidoarele S.T. Dupont, Cohiba sau Orleans asigura cea mai buna pastrare a trabucurilor dumneavoastra, fie ca optati pentru umidoare statice – mari si pentru birou -, fie ca alegeti unul dintre umidoarele de calatorie.
mai multe detalii
PIPE & NARGHILELE

PIPE & NARGHILELE

El Unico va ofera o gama variata din cele mai bune pipes si narghilele din lume.
mai multe detalii