REGULAMENTUL OFICIAL

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL PROGRAMULUI

Acest program de fidelitate este organizat si desfasurat de: SC El Unico Paradis SRL, cu sediul în localitatea Otopeni, judetul Ifov, Str. Drumul Garii Otopeni nr.6, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J23/407/2001, cod unic de inregistrare 13915420, atribut fiscal RO, reprezentata prin Administrator Karim Allan Bandack, denumit în continuare "Organizatorul".

Participantii la Program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit în continuare „Regulament Oficial").
Regulamentul Oficial sta la dispozitia oricarui participant la program, pentru consultare, in oricare din magazinele El Unico si La Casa del Habano si pe website-urile (www.lacasadelhabano.ro si www.el-unico.ro) participante la program.

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A PROGRAMULUI
Programul de fidelitate este organizat si se desfasoara în magazinele El Unico si La Casa del Habano de pe intreg teritoriul României, cu posibilitate de extindere, a desfasurarii lui, si la alti parteneri.
 
SECTIUNEA 3. DURATA PROGRAMULUI
Va fi lansat la data de 01 noiembrie 2009, are durata nedeterminata si se va desfasura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.
 
SECTIUNEA 4. CONDITII DE PARTICIPARE
Din program pot face parte persoane fizice care au peste 21 ani si/sau persoane juridice, clienti activi si/sau clienti noi care aplica pentru cardul El Unico. Inscrierea acestora in program se face prin completarea si semnarea formularului de inscriere*. Formularul de inscriere este accesibil in oricare din magazinele El Unico si La Casa del Habano sau in locatiile partenerilor la program.
Pentru a putea fi identificat si introdus in programul de fidelitate participantul trebuie sa completeze toate campurile marcate ca obligatorii in formularul de inscriere. Formularul de inscriere se completeaza si se preda in magazinele El Unico, La Casa del Habano, pe e-mail sau in alte locatii agreate de Organizator.
*Conform cerintelor Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC EL UNICO PARADIS, în calitate de operator, îsi asuma obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care participantii la program le furnizeaza.
 
SECTIUNEA 5. MECANISMUL DISCOUNTURILOR
Clientul beneficiaza de reduceri fata de pretul afisat in magazinele El Unico, La Casa del Habano si in locatiile partenere in program, pentru produsele selectate de Organizator sa faca parte din Programul de fidelitate. Discountul poate fi modificat unilateral de organizator prin anunt public, fiind suficienta publicarea pe site-urile www.el-unico.ro si www.lacasadelhabano.ro. Lista cu produsele exceptate de la acest program va fi anexata Regulamentului. Aceasta lista va fi actualizata periodic si se va gasi in cadrul magazinelor partenere la program.

SECTIUNEA 6. CARDUL DE FIDELITATE El Unico & La Casa del Habano
Desfasurarea programului este realizata prin emiterea unui card de fidelitate destinat clientilor magazinelor El Unico si La Casa del Habano si care indeplinesc conditiile mentionate la Sectiunea 4. Cardul de fidelitate are patru variante: Card Temporary, Card Business, Card Platinum si Card Diamond, fiecare avand caracteristicile descrise mai jos.

Cardul este nominal si este primit de client in urma indeplinirii cerintelor din regulamentul programului. Cardul va fi trimis prin curier sau va fi ridicat din una din locatiile partenere in program. Primirea cardului de catre client, nu implica din partea acestuia vreo obligatie de achizitie ulterioara sau orice alt cost care implica producerea si livrarea acestuia catre destinatar.


Caracteristici si beneficii:

Card Temporary

Se acorda fiecarui client care isi creaza un cont pe acest website si/sau care aplica pentru un card in magazinele noastre.  

Cardul temporar are o valabilitate de 3 luni de la data predarii.

Posesorul cardului temporar va primi  newsletter-ul El Unico, fiind astfel informat cu privire la noutati.

Daca in decursul celor 3 luni de valabilitate, clientul nu efectueaza achizitii in valoare de 1.200 de lei  din intreaga noastra gama de produse, exceptand tigarile si tutunul de pipa si pentru rulat, cardul va fi inchis/anulat automat.

Daca in decursul celor 3 luni de valabilitate, clientul efectueaza achizitii in valoarea 1.200 lei din gama de produse mentionata mai sus, acesta se va clasa pentru urmatorul tip de card si anume, Business Card.

 

Card Business

 • Newsletter lunar;
 • Discount de 3% pentru oricare dintre produsele participante la programul de fidelitate (S.T. Dupont/Trabucuri/Bauturi/Accesorii trabuc/Pipe) in magazinele El Unico & La Casa del Habano;
 • Puncte bazate pe achizitii (1 punct pentru fiecare leu);
 • Informare cu privire la noile produse/editiile limitate/trabucurile vintage;
 • Invitatii la evenimente speciale;
 • Posibilitatea de a rezerva produse.

Membrii Business vor deveni Platinum dupa ce vor fi achizitionat produse in valoare de 6.500lei, intr-o perioada de 6 luni de la primirea cardului Business SAU dupa ce au facut cumparaturi in valoare de 19.500lei in 2 ani de la primirea cardului Business.

 

Card Platinum

 • Newsletter lunar;
 • Discount de 5% pentru oricare dintre produsele participante la programul de fidelitate (S.T. Dupont/Trabucuri/Bauturi/Accesorii trabuc/Pipe) in magazinele El Unico & La Casa del Habano;
 • Puncte bazate pe achizitii (1 punct pentru fiecare leu);
 • Informare cu privire la noile produse/editiile limitate/trabucurile vintage;
 • Invitatii la evenimente speciale;
 • Posibilitatea de a rezerva produse;
 • Selectii lunare de trabucuri (pret special);
 • "Extra discount" lunar la produse selectionate, pana la 10%;
 • Primii 5 membri Platinum vor putea cere gravura personalizata pe un produs S.T. Dupont;
 • Discounturi speciale in organizatiile partenere (HORECA & magazine);
 • El Unico va ajuta la organizarea calatoriei la Festivalul Habanos din Cuba.


Membrii Platinum vor deveni Diamons dupa ce vor fi achizitionat produse in valoare de 50.000lei, intr-o perioada 1 an de la primirea cardului Platinum.

 

Card Diamond

 • Newsletter lunar;
 • Discount de 5% pentru oricare dintre produsele participante la programul de fidelitate (S.T. Dupont/Trabucuri/Bauturi/Accesorii trabuc/Pipe) in magazinele El Unico & La Casa del Habano;
 • Puncte bazate pe achizitii (1 punct pentru fiecare leu);
 • Informare cu privire la noile produse/editiile limitate/trabucurile vintage;
 • Invitatii la evenimente speciale;
 • Posibilitatea de a rezerva produse;
 • Selectii lunare de trabucuri (pret special);
 • "Extra discount" lunar la produse selectionate, pana la 10%;
 • Primii 5 membri Platinum vor putea cere gravura personalizata pe un produs S.T. Dupont;
 • Discounturi speciale in organizatiile partenere (HORECA & magazine);
 • El Unico va ajuta la organizarea calatoriei la Festivalul Habanos din Cuba;
 • Livrare gratuita a produselor comandate;
 • Rezervarea torcedorului cubanez, gratuit, o zi pe an;
 • Casuta trabucuri personala in La Casa del Habano;
 • Posesorul de top al cardului Diamond va fi invitat la Festivalul Habanos din Cuba, iar El Unico va suporta 50% din costurile totale.

 

Rezervarea produselor se va face exclusiv pe e-mail la urmatoarele adrese :

-      shopcotroceni@el-unico.ro;

-      shopbaneasa@el-unico.ro

-      shophilton@lacasadelhabano.ro

-      jad.rahal@el-unico.ro

-      roxana.hoha@lacasadelhabano.ro

Produsele vor fi rezervate timp de 24 h.

Beneficiile vor fi acordate doar membrilor activi.

 
SECTIUNEA 7. FOLOSIREA CARDULUI DE FIDELITATE El Unico & La Casa del Habano
Inainte ca personalul din magazin sa inceapa introducerea produselor prin casa de marcat, clientul trebuie sa anunte ca detine un astfel de card. Pe bonul de casa va fi tiparita reducerea aplicata, conform cardului detinut.
Sistemul este centralizat pentru toate magazinele El Unico si La Casa del Habano din tara si toate locatiile partenerilor din program.

SECTIUNEA 8. CARDURILE DETERIORATE, PIERDUTE SAU FURATE
In cazul deteriorarii, furtului sau pierderii unui card trebuie anuntat imediat unul din magazine, telefonic sau prin e-mail la datele de contact afisate pe site-uri. Odata cu instiintarea se vor comunica numele, adresa si celelalte date de identificare ale posesorului de card. In aceste situatii, participantul are dreptul la un nou card. Pana la inlocuirea acestui card, nu se vor putea accesa beneficiile acestuia. Primirea noului card se face in termen de maxim 30 zile de la anuntarea pierderii, furtului sau deteriorarii.
Falsificarea oricarui card se pedepseste conform legilor.
 
SECTIUNEA 9. RELATII CU CLIENTII
Posesorii de card pot obtine informatii referitoare la functionarea programului si folosirea cardului in oricare din magazinele El Unico si La Casa del Habano, de pe site-urile aflate in program, prin telefon sau e-mail. Tot prin aceste mijloace de comunicare, titularul cardului va anunta, fara intarziere, orice schimbare a informatiilor personale, inclusiv modificarile de adresa.
In scopul protejarii datelor personale, serviciul clienti va solicita anumite informatii pentru a stabilii identitatea clientului.

SECTIUNEA 10. REGULAMENTUL OFICIAL
Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare în mod gratuit oricarui participant la program în toate magazinele El Unico si la Casa del Habano, dar si in magazinele partenerilor agreati. Pentru informatii suplimentare, se pot accesa adresele de site aflate in program. Prin participare, clientii sunt de acord sa respecte termenele si conditiile prezentului Regulament Oficial.
Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica, schimba prezentul Regulament Oficial sau de a inceta programul, urmand ca aceste modificari sa intre in vigoare numai dupa informarea in prealabil a clientilor, cu cel putin 15 zile inainte.
Decizia de incetare va fi afisata in magazine El Unico si La Casa del Habano intr-un loc vizibil si pe site-uri.