Simon Tissot Dupont a pus bazele acestei  prestigioase companii in 1872, incepand prin a manufactura genti de calatorie din piele pentru nobilimea din Franta. Ulterior, S.T. Dupont si-a extins aria de produse de lux, adaugand brichetele cu celebrul cling si instrumentele de scris de inalta calitate. 

S.T. Dupont foloseste exclusiv cele mai pretioase materiale sau de inalta tehnologie, detinand si know-how-ul prelucrarii lacului chinezesc.

Fabrica din Faverges - Franta,  a ramas in continuare  locul in care se fauresc aceste obiecte minunate.

Arta calatoriei

Arta calatoriei

Conturandu-si inspiratia din inceputurile sale, S.T. Dupont isi redescopera radacinile in fabricarea de articole de piele de buna calitate.
mai multe detalii

Arta Focului

S.T. Dupont datoreaza unul dintre cele mai mari succese ale sale, Bricheta Dupont, maharajahului din Patiala...
mai multe detalii
 Instrumente de scris

Arta scrisului

S. T. Dupont are o mostenire îndelungata, veche de 140 de ani, de prelucrare magnifica a celor mai pretioase si nobile materiale. Celebra casa poseda de asemenea, o experienta exceptionala de lacuire a metalului dupa tehnici chinezesti. Mai mult decât niste simple instrumente de scris, instrumentele de scris S. T. Dupont simbolizeaza eleganta.
mai multe detalii
ARTA SEDUCTIEI

Arta seductiei

Fermecator si atragator, orice graviteaza în jurul accesoriilor. Butoni, inele cu sigiliu, verighete nuptiale, pandantive si ace de cravata, toate acestea devin bijuterii pretioase. Mesteri-artizani care lucreaza cu paladiu, aur galben, aur roz, placari cu argint, lac sau finisaje cu incizii cu benzi duble dau nastere unor opere de exceptie.
mai multe detalii

SERVICII POST-VANZARE

Oricare produs din magazinele noastre (excluzand produsele din tutun) are garantie pentru o perioada de 2 ani.
mai multe detalii