Termeni si conditii


Reguli generale

Acest site este interzis persoanelor care nu au implinit 18 ani. Recomandam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile de utilizare ale acestui site prezentate mai jos.

Atunci când accesati site-ul, când îl parcurgeti si îl utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Termenii si conditiile de utilizare.


EL UNICO PARADIS în calitate de gestionar proprietar si administrator al site-ului www.el-unico.ro, îsi rezerva dreptul de a schimba si a actualiza în orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.

Acest site este proprietatea EL UNICO PARADIS, persoana juridica, CUI RO 13915420, J23/407/2001, Str. Drumul Garii Otopeni nr. 6, Otopeni, Ilfov, ce functioneaza în baza legislatiei în vigoare.


Drepturi de autor

EL UNICO PARADIS beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei române. Acest site este destinat sa furnizeze vizitatorilor informatii asupra companiei si produselor acesteia. Va rugam nu distribuiti, modificati, transmiteti sau rescrieti continutul acestui site fara permisiunea scrisa a EL UNICO PARADIS.


Responsabilitati

Descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile si simbolurile au fost alcatuite cu acordul si în directa colaborare cu reprezentantii/producatorii marcilor prezentate. Produsele prezentate sunt identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii / producatorii fiecarei marci.


Declinarea responsabilitatilor

Nici EL UNICO PARADIS si nici alta companie afiliata nu îsi asuma responsabilitatea pentru probleme directe, incidentale, de consecinta, indirecte sau alte prejudicii care pot aparea în urma utilizarii acestui site sau altor site-uri legate de acesta.
EL UNICO PARADIS nu îsi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.


Referinte catre alte site-uri

Acest site contine referinte catre alte site-uri si alti producatori. EL UNICO PARADIS nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestea. Va recomandam consultarea în prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea de date cu caracter personal.


Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si conditiile de utilizare de mai sus, va rugam sa nu utilizati acest site.