Tigari de foi

TIGARI DE FOI LA AURORA

TIGARI DE FOI LA AURORA

Aceste tigari de foi de dimensiuni medii, sunt elaborate din frunze de tutun 100% dominican. Sunt perfecte pentru fumatorii carora le place sa fumeze ceva moderat.
mai multe detalii

COHIBA

Brandul Cohiba, la fel ca in cazul renumitelor trabucuri cubaneze, este cea mai prestigioasa marca de tobacco la nivel mondial. tigarile de foi Cohiba au o aroma speciala, usor de recunoscut, data de cea mai buna selectie de tutun din Vuelta de Abajo. Blendul a fost creat dupa Revolutia Cubaneza (1966), iar initial era fumat doar de Fidel Castro, fiind uneori un cadou destinat demnitarilor straini.
mai multe detalii

GUANTANAMERA

Guantanamera este primul nou brand cubanez de tigari de foi din secolul XXI, care si-a inspirat numele din faimoasa piesa a lui Joseito Fernandez. lansata in 1928. Cu o vitola apropiata de imaginea prototip a unui trabuc, Guantanamera a fost un succes inca de la lansare. Este o tigara de foi intensa, dar delicata in acelasi timp, având aceeasi aroma tipica tutunului cubanez.
mai multe detalii

ROMEO Y JULIETA

Creat in 1875, Romeo y Julieta a fost inspirat de faimoasa opera a lui Shakespeare. A fost brandul preferat al lui Winston Churchills, iar tigarile de foi sub acest nume pastreaza aceeasi savoare speciala a frunzelor de tutun din Vuelta de Abajo.
mai multe detalii

MONTECRISTO

Montecristo este o reteta usor de recunoscut si foarte faimoasa in intreaga lume. Fiind cel mai bine vândut brand la nivel mondial, Montecristo este un produs de top, facut cu tutun doar din Vuelta de Abajo.;
mai multe detalii

PARTAGAS

Creat în 1845, la una dintre cele faimoase fabrici din Havana, localizat? în spatele La Habana National Capital Building. Are o arom? cu totul unic?, având un caracter puternic ?i o savoare de neconfundat.
Created in 1845, at one of the famous factories in Havana, located behind La Habana National Capital Building. It has a totally unique flavor, with a strong character and an unmistakable flavor.
mai multe detalii