Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

EVENIMENTE EL UNICO

Obiectivul El Unico, ca cel mai mare creator de evenimente de trabucuri din România, este de a oferi comunității noastre în creștere o experiență care să valorifice și să onoreze arta fumatului de trabucuri, prin crearea de evenimente cu o combinație unică de divertisment și educație, într-un mediu sigur, în care toți cei interesați de trabucuri, de la cunoscători la începători, sunt bineveniți.

Găzduim evenimente de degustare lunare, primim cele mai importante personalități din industria de trabucuri, organizăm spectacole Live Cigar Rolling în toată țara și organizăm cel mai mare eveniment de trabucuri din România - Habanos Night.

Facem totul pentru bucuria de a vă împărtăși pasiunea noastră pentru trabucuri.

HABANOS NIGHT

Habanos Night by El Unico este cea mai mare întâlnire a iubitorilor de trabucuri din România.

Este o adevărată fiesta cubaneză, cu tot ce are Cuba mai bun de oferit; de la ediții limitate sau speciale de trabucuri, la trabucuri proaspăt rulate, cocktailuri tradiționale, prieteni ai Habano și, bineînțeles, celebra fiesta pe care numai cubanezii știu să o organizeze.

LIVE CIGAR
ROLLING SHOW

În spatele acestor produse de lux emblematice pe care le numim trabucuri sunt oameni cu inalta calificare si special instruiti, care au petrecut ani de zile perfecționând arta rulării trabucurilor.

El Unico este mândru să prezinte această artă în România de fiecare dată când ne vizitează un cigar roller. Organizăm mai multe spectacole live de rularea trabucurilor în toată țara pentru a ajunge la toți cei interesați de această artă și pentru a oferi tuturor șansa de a experimenta aroma trabucurilor proaspăt rulate.

INVITATI SPECIALI

Unul dintre avantajele de a avea un portofoliu de trabucuri compus din cele mai bune case de trabucuri din lume este că avem ocazia de a găzdui marile minți din spatele acestor mărci.

Fondatori, vicepreședinți, master blenders și mulți alții, vin să vă împărtășească cunoștințele, experiența și dragostea lor pentru trabucuri.

DEGUSTARI

Evenimentele de degustare de trabucuri El Unico sunt evenimente lunare prietenoase în care ne întâlnim pentru a degusta trabucuri noi sau vechi și a le asocia cu băuturi spirtoase rafinate.

Într-un cadru minunat, ne împărtășim gândurile despre trabuc, creăm noi prietenii și construim o comunitate puternică.

Fie că este vorba despre noi trabucuri, lansări speciale, ediții limitate și trabucuri clasice sau vintage - nu vom rata niciodată o ocazie de a aduna împreună fumătorii de trabucuri.