Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

ABOUT US

Înființat în 2004, El Unico este cel mai mare lanț de magazine de trabucuri premium din România, prezentând un portofoliu extins de trabucuri compus din cele mai mari, mai cunoscute și mai admirate case de trabucuri din lume. În interiorul umidoarelor El Unico veți găsi trabucuri dominicane și nicaraguane, pe lângă cea mai largă gamă de trabucuri cubaneze din țară. Online sau în magazine, El Unico a devenit casa celor mai bune trabucuri din lume.

Evenimentele El Unico sunt create pentru a savura aceste trabucuri excelente împreună cu comunitatea noastră de trabucuri în creștere. Toate evenimentele noastre sunt organizate cu drag și pasiune și cu scopul de a încânta fiecare pasionat de trabucuri din țară.

Prin varietatea de trabucuri pe care o oferim si diversitatea evenimentelor noastre, ne dorim ca toti fumatorii de trabuc cât și novicii, sa poata intra în lumea tutunului premium din România și să se familiarizeze cu arta autentică a fumatului.

EVENTS

Fie că este vorba de propriile noastre evenimente sau de serviciile pe care le oferim, scopul nostru este de a oferi tuturor fumătorilor de trabucuri experiența pe care o merită și pe care și-o doresc.

EVENIMENTE EL UNICO
De la găzduirea evenimentelor lunare de degustare și întâmpinarea celor mai importante nume din industria trabucurilor, la organizarea de spectacole Live Cigar Rolling în întreaga țară și realizarea celui mai mare eveniment de trabucuri din România...
CIGAR BAR
Fie ca este vorba de evenimente personale sau corporative, ofertele de Cigar Bar El Unico va vor oferi experiente unice la eveniment si va vor oferi dvs. si oaspetilor dvs. o experienta de lux, care vă va pune evenimentul in afara de toate celelalte!
CIGAR ROLLER
Un spectacol de rulare a trabucurilor aduce un anumit prestigiu demn de admiratie pentru orice eveniment. Torcedorul va captiva publicul cu trabucuri proaspat rulate manual live la evenimentul dumneavoastra.
EVENIMENTE
VIITOARE
AJ Fernandez Cigar Tasting with Steven & Freddy
18.06.2024
 
POZE EVENIMENTE