Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Informatii livrare

Livrarea se face prin intermediul curieratului rapid, la adresa indicata de Cumparator. Vanzatorul livreaza Produsele comandate doar pe teritoriul Romaniei.

In cazul in care Cumparatorul a optat pentru plata on-line, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a intarzia/refuza o livrare pana la momentul la care sumele datorate pentru Comanda plasata sunt evidentiate in conturile Vanzatorului.

Costurile de transport sunt indicate in sectiunea din Magazinul Virtual aferenta finalizarii Comenzii.

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat Cumparatorului in momentul in care acesta sau o parte terta desemnata de el, alta decat transportatorul, intra in posesia fizica a Produselor comandate.

Vanzatorul este persoana care alege transportatorul. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu onora Comenzi prin care Cumparatorul indica in mod expres ca doreste livrarea sa fie realizata printr-un alt mijloc de livrare.

Dupa doua incercari de livrare nereusite, efectuate de catre firmele de curierat desemnate sa livreze Comanda, Comanda va fi considerata anulata, iar Contractul va fi desfiintat.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu mai accepta si expedia comenzi Cumparatorilor din a caror culpa 2 (doua) sau mai multe Comenzi plasate anterior nu au putut fi livrate cu succes.

Livrarea Produselor comandate se va efectua in termen de 3 zile lucratoare de la confirmarea Comenzii sau intr-un alt termen expres specificat in informarea privind confirmarea Comenzii.

Daca livrarea Produselor comandate nu are loc in termenul prevazut, Cumparatorul are dreptul sa solicite ca livrarea sa se efectueze intr-un termen suplimentar. In cazul in care Produsele comandate nu vor fi livrate in termenul suplimentar indicat de Cumparator, acesta are dreptul sa solicite rezolutiunea Contractului cu conditia ca notificarea de rezolutiune sa fie transmisa in scris Vanzatorului inainte sa fi inceput livrarea Produselor comandate. in acest caz, Vanzatorul va rambursa fara intarzieri nejustificate toate sumele platite, respectiv:
a)    in cazul Cumparatorului persoana juridica, in termen de maximum 30 zile de la data la care Cumparatorul a comunicat Vanzatorului decizia de rezolutiune a Contractului;
b)    in cazul Cumparatorului persoana fizica, in terme de maximum 7 zile de la data la care Cumparatorul a comunicat Vanzatorului decizia de rezolutiune a Contractului.

Costul livrarii este de 15 de lei (TVA inclus) si se aplica comenzilor ce nu depasesc valoarea de 250 de lei (TVA inclus). Pentru comenzile mai mari de 250 lei (TVA inclus), transportul este gratuit.

Atat comenzile cu adresa de livrare in Bucuresti, cat si cele cu adresa de livrare in alte localitati, se vor livra prin FAN Courier Express.