Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Tutun de rulat

In fiecare an, numarul persoanelor care aleg sa treaca pe tigari cu tutun de rulat creste semnificativ. In Europa, acesta este un trend care dateaza de cateva secole si motivele pentru popularitatea tutunului de rulat nu sunt putine.

Principalul motiv pentru care atat de multi fumatori aleg tutun pentru rulat in detrimentul tigarilor la pachet este calitatea acestuia. La orice test realizat in interiorul industriei, s-a dovedit ca tutunul pentru rulat este mult mai pur decat orice se poate gasi in tigarile la pachet gasite in orice magazine.

Un alt avantaj major de care te poti bucura atunci cand cumperi tutun de rulat este pretul mult mai convenabil. De altfel, acesta a fost si motivul pentru care initial atat de multi fumatori au facut tranzitia de la tigari la pachet la tigari cu tutun de rulat.

Mai mult, daca esti genul care apreciaza tigarile rulate cu ceva aroma, atunci iti oferim si cateva optiuni in acest sens.

Practic, atunci cand alegi orice tutun de rulat de pe site-ul nostru, se poate spune ca preiei controlul asupra tigarilor pe care le fumezi. Mai mult, cand alegi tigari cu tutun de fumat te-ai putea suprinde chiar fumand mai putin tocmai datorita aromei mai robuste a acestora.

In sectiunea de accesorii pentru tutun de fumat, vei gasi orice alta componenta de care ai mai putea avea nevoie pentru tigarile rulate, de la foite si filtre la aparate de rulat.

Produse pe pagina: