Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

S.T. DUPONT

S.T. Dupont este un brand francez ce produce accesorii de lux din materiale pretioase, folosind mestesuguri vechi de generatii. Portfoliul divers cuprinde brichete, instrumente de scris, articole de pielarie, butoni si curele.

Brichetele S.T. Dupont sunt produse de lux, create special pentru fumatorii ce isi doresc sa iasa in evidenta prin accesoriile pe care le poarta. In gama variata si complexa se gasesc brichete cu flacara calda si brichete torch, asortat pe gustul fiecaruia.

Instrumentele de scris S.T. Dupont, o alta categorie a brandului, ofera posibilitatea de a alege dintre diverse tipuri: stilouri, rollere sau pixuri cu diverse finisaje si materiale.

Celelalte doua arte ale brandului contin articole din piele – mari si mici – de la genti la portofele si portcarduri si accesorii pentru barbati precum butonii, acele de cravata sau curelele.

In Editii Limitate veti regasi colectii special create de catre S.T. Dupont, cu tematica aparte – fie inspirate din filme adorate la nivel mondial, fie reinterpretand simboluri ale culturii universale.

Mai mult, pentru fiecare dintre brichete sau instrumentele de scris S.T. Dupont, veti gasi refill-urile potrivite in subcategoria dedicata.

Produse pe pagina: