Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Tutun | Tutun de vanzare

Tutunul, in diversele sale forme, este o alta parte a industriei, ce in ultimii ani a crescut din ce in ce mai mult, si tot mai multi fumatori aleg aceasta ca o alternativa la fumatul traditional.

Tutunul pentru rulat, atat roll-your-own cat si make-your-own, reprezinta cea mai facila alternativa pentru clasicele tigarete. Astfel, fie ca alegi sa rulezi folosind filtre, foite si aparate pentru rulat sau fie ca alegi varianta cu tuburi deja facute in care doar injectezi tutunul folosind aparatul special, obtii o alternativa la fumatul traditional. Mai mult, tutunul din fiecare pouch este natural, cu taietura foarte fina si tarii diferite, in functie de mixul de tutun din interior.

Tutunul pentru pipa, este, asa cum ii spune si denumirea, destinat pentru fumatorii de pipa. Se poate considera ca fumatul de pipa este cu adevarat un ritual ce presupune un proces complex de pregatire a pipei, a tutunului, urmand aprinderea acesteia si la final, stingerea ei si curatarea. Alaturi de pipa in sine, tutunul este extrem de important pentru un fumator. Din acest motiv, producatorii au introdus pe piata diverse variante ale acestui tutun, tocmai pentru a satisface toate gusturile.

Fumatul de narghilea sau de shisha este un alt mod de a fuma ce a atras tot mai multi adepti in ultima perioada. Cu origine in tarile arabice, fumatul de shisha este in sine un ritual si este tot mai adoptat si la noi, fie in casele consumatorilor, fie in spatiile special amenajate. Tutunul de narghilea sau pietrele aromate sunt cele care dau gust fiecarei experiente.

Produse pe pagina: