Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Etui Liberte Grey 1 WI S.T. Dupont

2025-03-28 569,82 lei
Cantitate:
Cod produs: D092001
Producator: S.T. Dupont
Disponibilitate: Indisponibil
Recenzii 0 recenzii Scrie o recenzie

Etui Liberte Grey 1 WI S.T. Dupont

Etuiul Liberte pentru instrumente de scris este fabricat din cea mai buna piele de capra, cu model Soft Grain, de culoare gri. Capacitate: 1 instrument de scris. Orice instrument de scris devine special pentru purtatorul sau; acesta este arma cu care isi expune gandurile si emotiile. Iar acestea nu sunt singurele lucruri ce trebuie pastrate cu grija. Orice instrument de scris trebuie pretuit si ingrijit, astfel incat sa nu isi piarda niciodata stralucirea.

In 1872, Simon Tissot Dupont punea bazele unui atelier de pielarie si incepea sa produca produse exceptionale din piele pentru elita vremurilor. Viziunea lui a fost definirea artei calatoriei, prin fiecare geanta si geamantan ce ii purta semnatura specifica. De la Imparatul Napoleon al III lea si Imparateasa Eugenie, primii clienti, pana in zilele noastre, S.T. Dupont continua sa creeze piese tot mai sofisticate, astfel incat a calatori cu un accesoriu semnat Dupont devine un must si o dovada a elegantei.

S.T. Dupont inseamna piese exceptionale, pentru oameni exceptionali, create sa treaca testul timpului. S.T. Dupont reprezinta pasiunea adusa in procesul de creatie a produselor de lux. Un atelier de design unde ideile si inovatia sunt aduse la viata si unde calitatea este la cel mai inalt standard. O mostenire ce dateaza inca din 1872, unde cei mai talentati artizani ai Frantei sunt alesi pentru a reinvia mestesuguri unice ale trecutului pentru a crea exclusivul si exceptionalul.
Etui Liberte Grey 1 WI S.T. Dupont
Finisaje Piele
Origine Franta
Colectie Liberte
Producator S.T. Dupont
Material Piele
Culoare Gri
Brand S.T. Dupont
Dimensiuni 150 x 30 mm
Slab             Bun
Adauga review

Produse similare