Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Tigari de foi Montecristo Club (10)

2025-06-15 55,68 lei
Cantitate:
Cod produs: 5200010
Producator: Promocigar
Disponibilitate: Indisponibil
Recenzii 0 recenzii Scrie o recenzie

Tigari de foi Montecristo Club (10)

Combinand calitatea si maiestria cu secole de cunostinte si dedicare, rezultatul il reprezinta un portofoliu de branduri ale caror nume transcend granitele si confirma legendele. Tigarile de foi Promocigar, indiferent de brand, inseamna rafinament si calitate. Acestea sunt produse in totalitate in Cuba, urmand standardele impuse de industria cubaneza de tutun si sunt 100% naturale, in fabricarea lor folosindu-se cele mai bune tipuri de tutun.

Unul dintre cele mai prestigioase branduri la nivel mondial, Montecristo isi ia numele dupa contele de Monte Cristo, faimosul roman cu acelasi nume al lui Alexandre Dumas, citit catre torcedorii din fabrici in 1935. Tigarile Montecristo sunt recunoscute pentru caracterul elegant si delicatete. Cu tutun 100% cubanez, din regiunea Vuelta Abajo si cu binecunoscuta savoare cubaneza, reprezinta o experienta perfecta atat pentru cunoscatori, cat si pentru fumatorii noi.

Montecristo Club, este varianta formatului club cu aroma specifica de tutun cubanez si intensitate medie. Impachetare 10.

Tigari de foi Montecristo Club (10)
Origine Cuba
Lungime 95 mm
Producator Promocigar
Aroma Natural
Brand Montecristo
Tarie Mediu
Grosime 8.8 mm
Greutate 1.2 g
Impachetare 10
Continut display 10 pachete
Tip filtru Fara filtru
Slab             Bun
Adauga review