Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Trabucuri Black Lion Cameron Churchill (25)

2022-06-16 563,12 lei
Cantitate:
Cod produs: 1001237
Producator: La Aurora
Disponibilitate: Indisponibil
Recenzii 0 recenzii Scrie o recenzie

Trabucuri Black Lion Cameron Churchill (25)

La Aurora este cea mai veche fabrica de trabucuri din Republica Dominicana, istoria sa incepand din 1903. Astazi, La Aurora este o fabrica moderna ce produce peste un miliard de stick-uri, iar brandul este prezent in peste 67 de tari din toata lumea. La Aurora este al doilea cel mai popular brand fabricat in Republica Dominicana, dupa Philip Morris. O prezenta constanta in topurile cu cele mai bune trabucuri, La Aurora are peste 100 de premii internationale pentru trabucurile create.

Black Lion este una din gamele cele mai noi produse sub brandul La Aurora. Linia este dedicata unui public mia tanar, urban, intotdeauna nerabdator sa sparga barierele trendurilor impuse de societate. Pura inovatie creata de La Aurora, in aceeasi fabrica, si care poarta simbolul leului, simbol recunoscut de fumatori drept un semn specific al brandului inca de acum 113 ani. Fiecare trabuc din aceasta gama este produs la aceleasi standarde de calitate ca toate celelalte produse La Aurora, urmarind acelasi proces esential de maturare si prelucrare. In fapt, de la samanta de tutun la trabuc exista minim 5 ani diferenta.

Un trabuc de tarie medie, cu wrapper Cameroon si vitola clasica Churchill. Notele resimtite sunt de cacao, scortisoara si lemn. Impachetare de 25 trabucuri per cutie.
Trabucuri Black Lion Cameron Churchill (25)
Origine Republica Dominicana
Gama Black Lion Cameroon
Lungime 178 mm
Producator La Aurora
Brand La Aurora
Blend Wrapper - Ecuador (Republica Dominicana), Binder - Ecuador, Filler - Republica Dominicana, Nicaragua
Tarie Mediu
Inel 47
Impachetare 25
Format (Vitola) Churchill
Slab             Bun
Adauga review

Produse similare