Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Trabucuri Bossner Prinz von Hohenzollern (20)

2021-07-08 1.234,03 lei
Cantitate:
Cod produs: 5100115
Disponibilitate: Indisponibil
Recenzii 0 recenzii Scrie o recenzie

Trabucuri Bossner Prinz von Hohenzollern (20)

Bossner este o companie fondata in Berlin in 1993 si care isi propune sa atinga perfectiunea in fiecare produs creat. Portofoliul companiei este format doar din produse de lux precum trabucuri, accesorii pentru fumat si bauturi alcoolice de exceptie.

Portofoliul de cigar al Bossner este o colectie de trabucuri de exceptie pentru orice pasionat, cu un range de vitole de la cele mai clasice formate pana la cateva specialitati rar intalnite. Tutunul folosit este de cea mai inalta calitate, crescut pe cele mai bune plantatii din Republica Dominicana si Nicaragua, frunzele fiind alese cu cea mai mare grija. De asemenea, cele mai bune frunze de wrapper din Brazilia, Sumatra, Republica Dominicana, Ecuador sau Nicaragua sunt folosite pentru a crea forma si gustul perfect al trabucurilor. Trabucurile Bossner sunt impachetate cu dragoste si grija, toate fiind fabricate manual. Cautarea perfectiunii este credo-ul Bossner, iar acest lucru se aplica pentru toate stagiile de productie. Ramane la alegerea fiecarui fumator sa decida care din formate ii completeaza cel mai bine simturile.

Bossner Prinz von Hohenzollern este cu adevart o editie speciala - impachetare exceptionala ascunde in interior doua tipuri de Double Corona ce se diferentiaza prin culoarea wrapper-ului. Astfel, in aceeasi cutie se regasesc atat trabucuri cu wrapper Connecticut si tarie slaba catre medie cat si trabucuri cu wrapper maduro, cu tarie medie - practic, un produs care satisface toate gusturile. Impachetare de 20 trabucuri in cutie de lemn.

Trabucuri Bossner Prinz von Hohenzollern (20)
Origine Republica Dominicana
Lungime 175 mm
Producator Bossner
Brand Bossner
Blend Wrapper - Connecticut/Connecticut Maduro Broadleaf, Binder si Filler - Republica Dominicana
Tarie Mediu
Inel 46
Impachetare 20
Format (Vitola) Double Corona
Slab             Bun
Adauga review

Produse similare