Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Trabucuri Cohiba Siglo III (25)

2021-09-24 2.985,69 lei
Cantitate:
Cod produs: 5400259
Producator: Habanos
Disponibilitate: Indisponibil
Recenzii 0 recenzii Scrie o recenzie

Trabucuri Cohiba Siglo III (25)

Habanos reprezinta excelenta in lumea trabucurilor de secole. Un brand sonor, recunoscut si cautat la nivel mondial, Habanos este producatorul faimoaselor trabucuri cubaneze de o calitate incontestabila.

Toate trabucurile Habanos sunt facute manual, sunt fabricate din faimosul tutun crescut doar in anumite zone ale Cubei si rulate folosind metode ce raman neschimbate chiar si astazi. O "havana" este unul dintre acele lucruri ce ramane de netagaduit in intreaga lume.

Cohiba este brandul de referinta din portofoliul Habanos, astazi fiind cel mai cunoscut si cautat. Numele "cohiba" provine de la termenul pe care bastinasii insulei Cuba il foloseau pentru a descrie frunzele de tutun infasurate pe care le fumau. Brandul a fost creat in 1966 pentru Fidel Castro, iar aceste trabucuri erau fabricate in numar limitat si erau oferite drept cadou pentru diplomati si sefi de state. Din 1982, ele sunt disponibile pentru intreaga lume si sunt extrem de apreciate. Frunzele pentru orice trabuc Cohiba sunt "selectia selectiilor", iar unele trabucuri au in blend si frunza de medio tiempo care trece printr-un proces special de fermentare pentru o aroma si mai sofisticata.

Linia Siglo sau Linea Clasica, ale carei prime 5 vitole au fost lansate pentru a comemora a 500 aniversarea de la venirea lui Columb in Cuba. Intreaga linie este mai slaba ca intensitate fata de restul Cohiba, cu o tarie medie si un gust cremos.

Siglo III, un trabuc preferat de multi fumatori, in care se resimt note de vanilie prajita, ciocolata picanta. Impachetare de 25, in cutie de lemn cu capac tip slide.

 
 
Trabucuri Cohiba Siglo III (25)
Origine Cuba
Lungime 155 mm
Producator Habanos
Brand Cohiba
Blend Cuba
Tarie Mediu
Inel 42
Impachetare 25
Format (Vitola) Coronas Grandes
Slab             Bun
Adauga review

Produse similare