Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Trabucuri Hoyo de Monterrey Epicure de Luxe CDH (10)

2025-02-22 1.219,00 lei
Cantitate:
Cod produs: 5400289
Producator: Habanos
Disponibilitate: Indisponibil
Recenzii 0 recenzii Scrie o recenzie

Trabucuri Hoyo de Monterrey Epicure de Luxe CDH (10)

Habanos reprezinta excelenta in lumea trabucurilor de secole. Un brand sonor, recunoscut si cautat la nivel mondial, Habanos este producatorul faimoaselor trabucuri cubaneze de o calitate incontestabila.

Toate trabucurile Habanos sunt facute manual, sunt fabricate din faimosul tutun crescut doar in anumite zone ale Cubei si rulate folosind metode ce raman neschimbate chiar si astazi. O "havana" este unul dintre acele lucruri ce ramane de netagaduit in intreaga lume.

Hoyo de Monterrey isi datoreaza originea orasului San Juan y Martinez, aflat chiar in inima zonei Vuleta Abajo. Aici se afla plantatia Hoyo de Monterrey, una dintre faimoasele Vegas de Primera. "Hoyo" inseamna chiar "gaura", iar in acest caz cuvantul descrie pozitia plantatiei de tutun pe malurile fertile ale raului San Juan y Martinez. Jose Gener, un spaniol din Tarragona, a folosit numele pentru prima data in 1865, creand brandul care dainuieste si astazi. Savoarea unui Hoyo de Monterrey il face atractiv pentru cei care cauta sa guste un Habanos delicat, dar aromat in acelasi timp.
 

Trabucuri Hoyo de Monterrey Epicure de Luxe CDH (10)
Origine Cuba
Lungime 115 mm
Producator Habanos
Brand Hoyo de Monterrey
Blend Cuba
Tarie Slab
Inel 52
Impachetare 10
Format (Vitola) Magicos
Slab             Bun
Adauga review

Produse similare