Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Trabucuri Jose L. Piedra Brevas (5)

2024-06-09 89,12 lei
Cantitate:
Cod produs: 5400038
Producator: Habanos
Disponibilitate: Indisponibil
Recenzii 0 recenzii Scrie o recenzie

Trabucuri Jose L. Piedra Brevas (5)

Habanos reprezinta excelenta in lumea trabucurilor de secole. Un brand sonor, recunoscut si cautat la nivel mondial, Habanos este producatorul faimoaselor trabucuri cubaneze de o calitate incontestabila.

Toate trabucurile Habanos sunt facute manual, sunt fabricate din faimosul tutun crescut doar in anumite zone ale Cubei si rulate folosind metode ce raman neschimbate chiar si astazi. O "havana" este unul dintre acele lucruri ce ramane de netagaduit in intreaga lume.

Jose L. Piedra este un brand realmente diferite intre brandurile Habanos nu doar prin faptul ca are in compozitia sa frunze din zona Remedios, dar si prin faptul ca, in fabricarea acestor trabucuri, se foloseste tehnica Totalmente a Mano, Tripa Corta sau in totalitate manual, short filler. Familia Piedra a ajuns in Cuba in 1880, venind din provincia spaniola Asturias si s-a asezat in Santa Clara, un oras in inima regiunii Remedios. A doua generatie a familie, in frunte cu Jose Lamadrid Piedra, al carui nume este comemorat si astazi, a infiintat si dezvoltat brandul.
Trabucuri Jose L. Piedra Brevas (5)
Origine Cuba
Lungime 133 mm
Producator Habanos
Brand Jose L. Piedra
Blend Cuba
Tarie Mediu-Inalt
Inel 42
Impachetare 5
Format (Vitola) Brevas
Slab             Bun
Adauga review

Produse similare