Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Trabucuri La Aurora Leon Jimenes No. 1 (5)

2025-04-18 190,00 lei
Cantitate:
Cod produs: 1001030
Producator: La Aurora
Disponibilitate: Indisponibil
Recenzii 0 recenzii Scrie o recenzie

Trabucuri La Aurora Leon Jimenes No. 1 (5)

Trabucurile La Aurora sunt printre cele mai respectate branduri ale acestei nise. Acestea sunt unele dintre cele mai rafinate trabucuri pe care le poti incerca.
Realizate in Republica Dominicana, trabucurile La Aurora sunt concepute cu un tutun rafinat, de cea mai buna calitate. Realizate in cea mai veche fabrica de trabucuri dominicana, acest brand de trabucuri super premium reprezinta o placere pentru orice fumator. Construite impecabil, incarcate cu aroma si impachetate cu note unice de fum, sansele sa nu te indragostesti de un trabuc La Aurora sunt foarte mici.

Lansat in 1987, La Aurora a dorit ca prin crearea unui nou sub brand sa aduca un omagiu stramosilor si fondatorilor companiei. Gama Leon Jimenes poarta numele fondatorului fabricii La Aurora, Eduardo Leon Jimenes, si al fratelui sau Herminio Leon Jimenes, cel care a pastrat vie traditia prelucrarii tutunului dupa moartea fratelui sau in 1937.

Linia Leon Jimenes No. 1, are un blend provenit din SUA, Republica Dominicana si Nicaragua, iar notele resimtite sunt de  lemn, cacao si nuci.
Trabucurile La Aurora Leon Jimenes No. 1 (5), au o tarie medie, o lungime de 190mm, un inel de 50, iar cutia contine 5 trabucuri atent concepute.

Trabucuri La Aurora Leon Jimenes No. 1 (5)
Origine Republica Dominicana
Gama Leon Jimenes Connecticut
Lungime 190 mm
Producator La Aurora
Brand La Aurora
Blend Wrapper - Connecticut (SUA), Binder & Filler - Republica Dominicana, Nicaragua
Tarie Mediu
Inel 50
Impachetare 5
Format (Vitola) Double Corona
Slab             Bun
Adauga review

Produse similare