Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Trabucuri Partagas Serie P No. 2 (25)

2022-06-16 2.185,22 lei
Cantitate:
Cod produs: 5400042
Producator: Habanos
Disponibilitate: Indisponibil
Recenzii 0 recenzii Scrie o recenzie

Trabucuri Partagas Serie P No. 2 (25)

Habanos reprezinta excelenta in lumea trabucurilor de secole. Un brand sonor, recunoscut si cautat la nivel mondial, Habanos este producatorul faimoaselor trabucuri cubaneze de o calitate incontestabila.

Toate trabucurile Habanos sunt facute manual, sunt fabricate din faimosul tutun crescut doar in anumite zone ale Cubei si rulate folosind metode ce raman neschimbate chiar si astazi. O "havana" este unul dintre acele lucruri ce ramane de netagaduit in intreaga lume.

Fara echivoc, cea mai veche fabrica de trabucuri din Havana, aflata chiar in inima capitalei cubaneze. Fabrica a fost deschisa in 1845 de cattre Don Jaime Partagas si creeaza trabucurile ce ii poarta numele inclusiv pana in ziua de astazi. Un Partagas este recunoscut imediat datorita savorii intense si pamantii. Aceste atribute ale blendului provin din selectia atenta de frunze ce intra in compozitia trabucurilor, toate din zona Vuelta Abajo. O gama extrem de larga, cu vitole extrem de vechi, dar si cu noi aditii, precum linia Serie.

Trabucuri Partagas Serie P No. 2 (25)
Origine Cuba
Lungime 156 mm
Producator Habanos
Brand Partagas
Blend Cuba
Tarie Inalt
Inel 52
Impachetare 25
Format (Vitola) Piramides
Slab             Bun
Adauga review

Produse similare