Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Trabucuri Montecristo

Inca de la inceputurile umile din Cuba anului 1935, trabucurile Montecristo promiteau ca vor deveni unul dintre cele mai faimoase branduri de trabucuri din lume. Trabucurile Montecristo sunt deja renumite pentru faptul ca angajeaza cei mai buni torcedori si au printre cele mai ridicate standarde de calitate pentru trabucuri.

Nefiind insa o companie care sa se culce pe o ureche bucurandu-se de notorietatea deja castigata, producatorii de trabucuri Montecristo incearca in permanenta sa isi dezvolte portofoliul de blenduri faimoase adaugand noi forme, tarii, culori de wrappere sau marimi pentru a se mula pe gusturile oricarui fumator. In ziua de astazi, brandul acopera aproximativ 25% din vanzarile producatorului Habanos, la nivel mondial, facandu-l cel mai popular brand de trabucuri din lume.

Numele trabucurilor Montecristo a fost inspirat de renumitul roman al lui Alexandre Dumas, "Contele de Montecristo" despre care se spune ca era opera literara prefereta a torcedorilor (cei care ruleaza trabucurile), carora un lector le citea permanent cate ceva pentru a le mentine starea cat mai pozitiva.

Produse pe pagina: