Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Umidor Brown Wood 100CT S.T. Dupont

2023-05-27 3.110,70 lei
Cantitate:
Cod produs: D001297
Producator: S.T. Dupont
Disponibilitate: Indisponibil
Recenzii 0 recenzii Scrie o recenzie

Umidor Brown Wood 100CT S.T. Dupont

Umidor cu interior din lemn de cedru, si finisaj exterior din lemn de culoare maro. Capacitatea maxima este de 100 de trabucuri, iar fiecare piesa include un umidificator de cristal si un higrometru, ambele argintii. De asemenea, umidorul este prevazut cu incuietoare, aurie iar intreg design-ul este completat si de sigla S.T. Dupont de pe exterior, tot aurie. Intotdeauna amplasamentul umidorului trebuie sa fie facut atent nu trebuie pozitionat in lumina directa a soarelui sau langa surse de caldura.

In timp, orice fumator de trabuc isi construieste propria comoara cu trabucurile preferate sau primite cadou. Si pentru ca orice cunoscator stie, acestea vor trebui pastrate cat mai bine, in conditii de umiditate si temperatura ideale, pentru ca, in timp, un trabuc maturat in conditiile perfecte poate deveni si mai savuros. Din acest motiv, umidorul potrivit trebuie sa fie nelipsit din casa sau biroul unui adevarat cunoscator de trabucuri.

S.T. Dupont inseamna piese exceptionale, pentru oameni exceptionali, create sa treaca testul timpului. S.T. Dupont reprezinta pasiunea adusa in procesul de creatie a produselor de lux. Un atelier de design unde ideile si inovatia sunt aduse la viata si unde calitatea este la cel mai inalt standard. O mostenire ce dateaza inca din 1872, unde cei mai talentati artizani ai Frantei sunt alesi pentru a reinvia mestesuguri unice ale trecutului pentru a crea exclusivul si exceptionalul.

Umidor Brown Wood 100CT S.T. Dupont
Finisaje Lemn
Origine Franta
Colectie Humidors
Producator S.T. Dupont
Material Lemn
Culoare Maro
Brand S.T. Dupont
Dimensiuni 410 x 257 x 155 mm
Slab             Bun
Adauga review

Produse similare