Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Habanos

Putine lucruri in intreaga lume sunt cunoscute ca fiind, fara echivoc, cele mai bune din categoria din care fac parte. Un Habano, o havana sau un trabuc cubanez este unul dintre ele, iar Habanos este unicul producator al acestor produse atat de ravnite.

Toate trabucurile Habanos contin tutun 100% originar din insula Cuba si sunt rulate in totalitate manual, de catre torcedori ce folosesc metode neschimbate de peste 200 de ani. Tutunul cubanez folosit pentru productia de trabucuri Habanos este cu adevarat deosebit, cu gusturi si arome unice, fiind atent selectionat de la cele mai bune plantatii ale insulei.

In ziua de astazi, un trabuc cubanez, fie el Cohiba, Montecristo, Romeo y Julieta, Partagas, etc., este nu doar cunoscut la nivel mondial, dar si apreciat si cautat de catre orice fumator, initiat sau nu, in universul de cigar. Cu un portofoliu ce contine 27 de branduri, Habanos este un producator complet, intrucat orice fumator isi va gasi trabucul cubanez preferat alegand dintr-o multitudine de forme, dimensiuni si gusturi.

Produse pe pagină:
Sortare după: