Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

S.T. Dupont

S.T. Dupont inseamna, in primul rand, pasiunea pentru crearea celor mai bune produse de lux. Un atelier unde ideile si inovatia sunt aduse la viata si unde calitatea este cel mai important atribut. O mostenire ce dateaza din 1872, unde cei mai sclipitori artizani ai Frantei sunt alesi pentru a reinvia mestesuguri ale trecutului pentru a crea exclusivul si exceptionalul.

S.T. Dupont este un atelier, in Faverge, Franta, unde tehnologia si expertiza sunt imbinate pentru a crea produse de calitate, proiectate si ansamblate pentru a trece testul timpului. Fiecare obiect ce poarta emblema S.T. Dupont este sinonim cu frumusetea si reprezinta o mostenire pentru viitor.

Fie ca vorbim de brichete, instrumente de scris, butoni sau articole de pielarie sau chiar editii tematice limitate, brandul francez reprezinta priceperea de neegalat, daruirea pentru calitatea de netagaduit a fiecarui obiect creat si maiestria vesnica tradusa in fiecare produs care imbina mestesuguri stravechi cu ultimele tehnologii si materiale moderne.

Produse pe pagină:
Sortare după: