Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Umidor Gastro Maro cu geam
-20%

Umidor Gastro Maro cu geam

2022-09-28 315,99 lei 395,00 lei
Cantitate:
Cod produs: AK920340
Disponibilitate: Indisponibil
Recenzii 0 recenzii Scrie o recenzie

Umidor Gastro Maro cu geam

In timp, orice fumator de trabuc isi construieste propria comoara cu trabucurile preferate sau primite cadou. Si pentru ca orice cunoscator stie, acestea vor trebui pastrate cat mai bine, in conditii de umiditate si temperatura ideale, pentru ca, in timp, un trabuc maturat in conditiile perfecte poate deveni si mai savuros. Din acest motiv, umidorul potrivit trebuie sa fie nelipsit din casa sau biroul unui adevarat cunoscator de trabucuri.

Orice umidor functional trebuie sa fie fabricat din lemn de cedru datorita proprietatilor de retinere a umiditatii pe care le are acest tip de lemn. Finisajele, insa, pot diferi. Se recomanda folosirea de accesorii precum umidificatoare si higrometre pentru monitorizarea nivelului de umiditate din interior. De asemenea, amplasamentul umidorului trebuie sa fie facut atent - a nu se pozitiona in lumina directa a soarelui sau langa surse de caldura.

Umidor de masa, din lemn de cedru si finisaj exterior din lac si MDF, de culoare maro. Este prevazut cu umidificator pe baza de magnet si higrometru pozitionat pe exterior, se pot pastra in interior pana la 25 de  trabucuri. Dimensiuni: 34 x 24 x 16 cm.

Umidor Gastro Maro cu geam
Material Lemn
Culoare Maro
Dimensiuni 34 x 24 x 16 cm
Slab             Bun
Adauga review

Produse similare