Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Narghilele si accesorii

Totul a inceput in momentul in care India a inceput sa importe sticla, in secolul al XVI-lea, si dupa cum era de asteptat arta de a preluca sticla a luat amploare. Narghileaua a suferit foarte multe transformari de-alungul timpului, inclusiv tutunul, care la inceput se fuma fara arome. Datorita popularitatii in clasele sociale superioare, aceasta, a devenit un simbol al statutului social.

Narghileaua clasica este formata din 5 componente principale: creuzet, tava, tulpina, furtunul si vasul de baza. Fiecare componenta indeplineste functii “vitale”, creuzetul contine tutunul si carbunii (acesta este realizat din lut sau ceramica), tava are rolul de scrumiera pentru tutun, tulpina este tubul care face conexiunea intre partea superioara si vasul de apa care deobicei este realizat din sticla si furtunul este cel prin care se trage fumul din vas.

Tutunul pentru narghilea sau shisha este foarte variat, diferite arome si tipuri de tutun, acesta ne incanta si stimueaza simturile. Majoritatea dintre noi fumam narghilea atunci cand ne intalnim cu prietenii si ne dorim sa ne relaxam.

Produse pe pagina: