Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Tigari de foi Trinidad

Tigarile de foi Trinidad ofera aromele delicate si cremoase specifice unui trabuc Trinidad. Ele reprezinta un companion perfect pentru momentele de intensitate crescuta.

Tigarile de foi Trinidad Short sunt o alegere ideala pentru fumatorii de tigarete mainstream care isi doresc sa se “upgradeze” fara a face si un mare salt in bugetul cheltuit pe fumat, dar si pentru fumatorii de tigari premium care urmaresc sa se bucure de acelasi gust unic, uniform si cremos, al unui trabuc Trinidad, atunci cand fac o pauza scurta in aer liber.

Acest tip de tigari de foi au lungimea unui Mini si grosimea unui Purito. Umplutura lor este exclusiv alcatuita din tutun cubanez si sunt realizate cu aparatura in Cuba. Frunzele folosite fac parte din aceleasi plante care sunt recoltate pentru trabucurile premium hand made Havana. Regiunea din care provine materia prima pentru tigarile de foi Trinidad este Vuelta Abajo, o zona amplasata in partea de vest a insulei, care este recunoscuta ca fiind sursa pentru cel mai bun tutun din lume.

Nu sunt produse în această categorie.