Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Tigari de foi Cohiba

In numai cateva decenii, Cohiba a trecut de la brandul privat al lui Fidel Castro la unul dintre brandurile de trabucuri si tigari de foi cele mai cunoscute si cautate din lume. Brandul a fost creat in anul 1966, dupa Revolutie, in mod exclusiv pentru Fidel Castro, deci practic nu are nicio legatura cu vechea Havana. Chiar si asa, tigarile de foi Cohiba si trabucurile sunt simbolice pentru Cuba lui Castro si sunt emblematice pentru Revolutie in sine. Trabucurile si tigarile de foi Cohiba fac parte din categoria jucatorilor mari precum sampania vintage Dom Pérignon, Rolls Royce-urile si ceasurile Patek Philippe. Cohiba este deja un nume sinonim cu bunurile de lux iar tigarile de foi Cohiba nu fac exceptie de la regula.

Tigarile de foi Cohiba, ca si trabucurile, intotdeauna primesc note extrem de mari la degustarile pe nevazute ale publicatiei online cu mare autoritate in domeniu, Cigar Aficionado.

Acestea reprezinta o aditie perfect potrivita gamei premium de trabucuri, intrucat tutunul regasit in orice tigari de foi Cohiba este identic cu cel folosit si pentru realizarea trabucurilor sub acelasi brand.

Nu sunt produse în această categorie.