Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Trabucuri H. Upmann

Trabucurile H. Upmann sunt unul dintre brandurile din portofoliul producatorului cubanez Habanos S.A. Este unul dintre brandurile de trabucuri cubaneze cu cea mai mare vechime, datand inca din anul 1844.

Dupa ce Revolutia Cubaneza s-a finalizat, brandul s-a divizat, una dintre parti recreandu-se in Republica Dominicana sub producatorul Impaerial Tobacco si, ulterior, Altadis S.A. Trabucurile produse in Cuba sunt in continuare produse manual in fabrica Jose Manti Havana, iar tutunul isi are originea in regiunea Vuelta Abajo. Presedintele Statelor Unite J.F. Kennedy a fost unul dintre clientii cei mai fideli ai brandului de trabucuri cubaneze H. Upmann, mai exact a liniei intrerupte acum, Petite Upmann. Se pare ca i-a cerut consilierului sau Pierre Salinger sa ii procure cateva cutii inainte de a semna embargo-ul cubanez.

Trabucurile H. Upmann, cu design-ul lor elegant, au primit de-a lungul timpului o multitudine de medalii de aur de la diverse exhibitii si ofera o nota personala pe fiecare cutie. Incepand cu anul 2002. Brandul de trabucuri H. Upmann a inceput sa sufere cateva modificari, astfel ca cele peste 30 de vitole au fost reduse in numai 4 ani pana la 16, fiind eliminate cele redundante si cele ce nu vindeau bine.

Produse pe pagina: