Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Trabucuri Jose L. Piedra

Trabucurile José L. Piedra sunt unul dintre brandurile notabile ale producatorului Habanos nu numai datorita blendului compus din tutun crescut exclusiv in regiunea Remedios, dar si datorita tehnicii pe care o folosesc pentru crearea acestora denumita Totalmente a Mano, Tripla Corta, sau tehnica "complet manuala, filler scurt".

Familia Piedra s-a stabilit orasul Santa Clarea din Cuba in anul 1880 venind din Spania si din acel moment au inceput sa creeze trabucuri. A doua generatie, condusa de catre Jose Lamadrid Piedra, cel care este comemorat astazi, a infiinta si dezvoltat brandul.

Tutunul pentru trabucurile Jose L. Piedra este crescut exclusiv in regiunea Vuelta Arriba, o regiune care gazduieste unele dintre terenurile cu tutunul cel mai bun. Folosind acest tutun premium, Jose L. Piedra a inceput prin crearea a 6 tipuri de trabuc rulate la aparat insa ulterior a dezvoltat renumitele linii de trabucuri Jose L. Piedra realizate manual, care au castigat popularitatea in randul consumatorilor uzuali in Cuba.

Trabucurile Jose L. Piedra ies in evidenta in special datorita gustului, aroma lor fiind considerata una slaba spre medie, cu note tipice cubaneze. Toate acestea sunt livrate la un pret foarte competitiv si din acest motiv trabucurile Jose L. Piedra raman unele dintre cele mai bine vandute trabucuri cubaneze.

Nu sunt produse în această categorie.