Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Tigari de foi Romeo y Julieta

Brandul sub care regasim tigarile de foi Romeo y Julieta, denumit dupa renumita piesa de teatru a lui Shakespeare, a fost infiintat in Cuba in anul 1875. De atunci, popularitatea lui a tot crescut si a devenit un jucator emblematic la nivel mondial, de care se bucura fumatori indiferent de nivelul de experienta.

In ziua de astazi, tigarile de foi Romeo y Julieta si trabucurile aceluiasi brand se produc atat in Cuba cat si in Republica Dominicana, insa au pastrat aceeasi dedicare calitatii, maiestriei, pretului, varietatii si gustului care au facut ca tigarile de foi Romeo y Julieta si trabucurile sa devina un brand atat de indragit inca de cand au aparut pe piata.

Fumatorii de tigari de foi Romeo y Julieta le lauda pentru corpul (compozitia in care intra aroma, profunzimea, textura, fumul si gustul de dupa) mediu si un blend de arome de stejar si cafea care incanta toate simturile.

Brandul din 1985 ofera produse infasurate intr-un wrapper TBN java crescut la umbra si umplut cu un tutun lung rafinat Brazilian/Dominican, totul inconjurat de un binder Dominican creand o tigara de foi Romeo y Julieta numai buna de savurat in tihna.

Subtonurile de cedru si alune, iuteala delicata si orele prelungite de placer oferite de tigarile de foi Romeo y Julieta si trabucurile aceluiasi producator au ajuns in sufletele majoritatii fumatorilor, inclusive al lui sir Winston Churchill.

Tigarile de foi Romeo y Julieta sunt mici si light, perfecte in special pentru fumatoria incepatori care incep sa dezvolte o pasiune pentru fumat. Tigarile de foi Romeo y Julieta sunt foarte potrivite si ca tigari de fumat la cafeaua de dimineata a unui entuziast de trabucuri.

Tigarile de foi Romeo y Julieta difera fata de trabucuri prin faptul ca sunt realizate pe cale industruala, ceea ce le ofera o consistenta mai uniforma si o ardere mai egala. Aromele sunt caracteristice trabucurilor Romeo y Julieta, cu umplutura lor dulceaga, cu note de piele.

Produse pe pagina: