Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Trabucuri AJ Fernandez

Motto-ul producatorilor de trabucuri AJ Fernandez: "pentru a crea cele mai bun trabucuri din lume, ai nevoie de cea mai buna materie prima". Trabucurile AJ Fernandez au luat amploare intr-un timp foarte scurt si au devenit unul dintre cele mai vehiculate branduri din intreaga lume.

Abdel Josef (AJ) Fernandez este un producator de trabucuri din generatia a treia cu mostenire din epicentrul producatorilor de trabucuri cubaneze: Pinar del Rio. Dupa ce a parasit Cuba, AJ Fernandez si-a inceput operationalizarea business-ului de produs trabucuri pe plantatiile de tutun din Nicaragua, lucrand cu numai 6 torcedori. Pana in anul 2009 producea trabucurile AJ Fernandez pentru Rocky Patel, Gurkha, Padilla si altii. In cel mai scurt timp, urma sa reinvie San Lotano si sa relanseze brandul in cinstea bunicului sau. Cu o presa ovala unica, San Lotano a primit locul 2 in Cigar Journal si a atins top 25 trabucuri din lume in anul 2012 in topul Cigar Aficionado.

Blendurile din trabucurile AJ Fernandez contin fillere din Nicaragua, Honduras si Republica Dominicana, un binder mexican si un wrapper somptuos din Sumatra Oscuro.

Produse pe pagina: