Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Trabucuri Hoyo de Monterrey

Don Jose Gener a emigrat din Spania in Cuba la varsta de 13 ani si a inceput sa lucreze pe campurile de tutun cubaneze Vuelta Abajo pentru unchiul sau. 20 de ani mai tarziu, in anul 1865, dupa ce a deschis o fabrica de succes in Havana, a cumparat cele mai bune ferme de tutun din Vuelta Abajo si a inregistrat brandul de trabucuri Hoyo de Monterrey.

Termenul "hoyo" inseamna "gaura" si se refera la pozitia plantatiei pe malurile fertile ale raului San Juan y Martinez. La moartea sa din 1900, Gener a predat business-ul fiicei sale care l-a pastrat in familie timp de inca 30 de ani. In anul 1931, in ideea de a se concentra pe business-ul cu trestie de zahar, familia Gener a vandut brandurile de trabucuri Hoyo de Monterrey La Escepción firmei Fernández, Palicio si Cía.

In timp, firma a ramas exclusiv a lui Palicio si pana in anul 1958, trabucurile Hoyo de Monterrey detineau 13% din exportul de trabucuri cubaneze. Trabucurile Hoyo de Monterrey sunt renumite pentru aromele mai fine, o complexitate eleganta, delicata insa aromata, dinstincta, bogata, un gust si o savoare complexe. Brandul de trabucuri Hoyo de Monterrey a fost si primul care a introdus vitola Petite Robustos, destinata fumatorilor de trabuc care prefera un inel mai mare si o lungime mai mica.

Produse pe pagina: