Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Drew Estate

Spre deosebire de alte branduri de trabucuri pe care le avem, Drew Estate nu este o afacere de familie tipica, care se desfasoara de generatii intregi si nici o afacere creata de cineva ai carui stramosi sunt cubanezi, dominicani sau nicaraguani.

De fapt, creatorii Drew Estate au fost doar doi colegi de facultate din New York care au decis sa se aventureze in lumea trabucurilor in urma cu 25 de ani si au reusit sa se afirme datorita abordarii lor moderne -  fabricarii trabucurilor, de unde si sloganul „The Rebirth of Cigars”.

Pasiunea lor pentru trabucuri a dus catre o afinitate si o dragoste speciala pentru Nicaragua. Prin urmare, toate trabucurile lor sunt produse acolo, in propria lor fabrica: La Gran Fabrica Drew Estate din Nicaragua.

Au inceput prin vanzarea trabucurilor intr-un mic chiosc in World Trade Center din New York City in 1995 si au ajuns la crearea a ceea ce este acum a doua cea mai mare fabrica de trabucuri din lume. Fondatorul Jonathan Drew a schimbat cu adevarat lumea trabucurilor si este cunoscut pentru ideile sale originale, care au intotdeauna o alura aparte asupra trabucurilor premium (de exemplu, linia de trabucuri ACID este infuzata cu uleiuri, plante botanice, ierburi si chiar vin rosu).

Produse pe pagina: