Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Tigari de foi Handelsgold

Tigarile de foi Handelsgold reprezinta unul dintre cele mai vechi si mai de success branduri ale Arnold Andre. Producatorul si-a lansat tigarile de foi in anul 1950 si de atunci a avut o crestere fulminanta. Astfel tigarile de foi Handelsgold au devenit unul dintre cele mai puternice branduri de tigari de foi din Europa si nu numai.

Avand un raport calitate-pret exceptional, tigarile de foi Handelsgold sunt fabricate din blenduri de tutun premium, atent procesate, creand astfel un produs care se fumeaza usor dar are si un gust foarte bogat.

Gama de tigari de foi Handelsgold ocupa primul loc in topul majoritatii pietelor din jurul lumii, datorita calitatii ridicate pe care o ofera la pretul accesibil.

Linia de tigari de foi Handelsgold va pune la dispozitie variante diverse cu arome (Blue - ciocolata, Blond - vanilie, Red - cirese sau White - cocos), cu tip de plastic, lemn sau fara. Gama variata de optiuni face ca tigarile de foi Handelsgold sa fie extrem de practice, putand satisface orice gust pentru tigarile de foi cu aroma dulceaga.

Produse pe pagina: