Pentru a continua navigarea pe site, trebuie sa confirmi ca ai peste 18 ani


Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE

Tutunul Dauneaza grav sanatatii

Habanos World Days - 55 years of Cohiba

Habanos World Days - 55 years of Cohiba

De 23 de ani Habanos Festival este cel mai ravnit eveniment de cigar din lume, adunand anual peste 2500 de oameni in Havana pentru 5 zile, sa sarbatoareasca trabucul havanez. O splendoare de colectie de momente, cu prezentarea viitoarelor lansari de peste an, vizite la fabrici, concursuri de sommelier de trabuc, seminarii despre pairing-uri, cine de gala si experiente cubaneze originare. In 2020 chiar s-a inregistrat si acel record all time la licitatia umidoarelor de la cina de gala, cand un umidor Cohiba unicat cu 250 de trabucuri rulate de un singur torcedor a fost vandut pentr 1,2 milioane $.

Anul acesta, in schimb, a fost pentru prima data cand traditia a fost intrerupta - tocmai in anul in care sarbatorim 55 de ani de la lansarea Cohiba. Dar nu chiar de tot, pentru ca Habanos ne invita pe toti la Habanos World Days, intre 4-6 mai 2021, un eveniment online care ne permite tuturor sa gustam savoarea frumusetii Habanos Festival, chiar daca de la distanta.

Ne bucuram sa va spunem ca acest eveniment este gratuit! Lucru important, cand in mod normal doar biletele la toate evenimentele de la acest festival costa in jur de 4000 EUR. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti si sa va confirmati datele pe https://www.habanosworlddays.com/registro si sa va pastrati calendarul liber in zilele mentionate. Highlights-urile evenimentului ar fi urmatoarele (va lasam intre programul in sectiunea de documente de pe grup):

Habanos World Challenge - daca stii multe despre trabucuri, aici e locul tau. Mai ales ca se promite un "premiu fantastic" pentru adevaratii cunoscatori, iar Habanos nu se dezminte cu promisiune desarte.

Virtual Trade Show / Habanos Premier - aici vom afla impreuna ce urmeaza sa fumam nou in 2021 din partea Habanos SA.

Lansarea colectiei Cohiba 55 Aniversary by S.T. Dupont si a noului model Cohiba Zenith.

Vizita virtuala in locatii Cohiba Atmoshpere din Madrid si Beijing - ceva ce ne va lasa cu gura cascata!

In program avem si o serie de tastinguri conduse de mai marii Habanossommeliers.

Ne vedem acolo!